THG HandelsData as  er en av Bergen og Vestlandets største leverandører av Butikkdata, Kassaapparat, Betalingsterminal og annet utstyr til butikk og restaurant.

Fasade THG HandelsData as

 

Historien vår:

I våre lokaler i Strandgaten 203 har det vært solgt kassaapparater og annet utstyr/rekvisita til butikk og restaurant siden 1960-tallet, de første årene var det NCR som var i lokalene. I 1983 sluttet NCR med direktesalg og noen av de ansatte startet da Handelsdata AS. I 2009 ble THG Handelsdata AS opprettet av eierne av Handelsdata AS og THG Datasystemer (THG hadde vært i samme bransje i mange år). I 2015 ble K B Dahlco AS deleier i THG Handelsdata AS. KB Dahlco AS og Dahlco AS hadde solgt kassaapparat siden begynnelsen av 1970-tallet og var kjent som Sharp-huset på Laksevåg. 

I dag har THG Handelsdata AS 5 ansatte (1 er i permisjon) og vi har lang erfaring med salg av kassasystemer og annet utstyr innenfor betalingsteknologi.

Vi har vært i bransjen lenge og har opparbeidet oss god kompetanse på kassaapparat, butikkdata, betalingsterminaler og annet utstyr til kafe, kantine, restaurant, butikk og faghandel at vi ser oss mer som rådgiver enn som selger. Kom innom oss (fint om du avtaler tid på forhånd) og ha en god samtale hvor vi i felleskap avklarer ditt og din bedrifts behov. Vi ønsker selvfølgelig at dette skal føre til at du blir en fornøyd kunde hos oss, men uansett er du hjertelig velkommen.

THG Handelsdata AS selger og leier ut rombaserte kassaapparat/ butikkdata /datakasse fra Casio, Linuxbaserte kassaapparat/ butikkdata /datakasse fra Quorion, Androidbaserte kassaapparat/ butikkdata fra Casio og windowsbasert butikkdata/ pckasse/ datakasse fra Pck. Vi tilbyr mobile og stasjonære betalingsterminaler fra Verifone og Nets. I tillegg selger vi vekter fra blant annet Digi, Ohaus, JKH og UVE, bongprinter/ kjøkkenprinter fra blant annet Casio, Quorion, Epson og Star, skanner/ strekkodeleser fra blant annet Datalogic, Metrologic og Symbol.

Vi har butikk i Strandgaten 203 på Nordnes i Bergen sentrum og hovedsalgsdistrikt er Hordaland og Sogn & Fjordane, men vi kan sende utstyr til kunder i hele Norge. Du er velkommen innom, slik ser vi ut:

A1

Andreas

D1

Daniel 

 J2

Johnny

 K1

Kjell-Magne

 

Betingelser

Justervesenet, informasjon om vekter for kjøp og salg

Justergebyr: Forskrift om måleenheter og måling kapittel 6.

 

Bokføringsloven

Ny kassalov er vedtatt 19/6-2015. Forskrifter til denne blir klar i løpet av høsten.

Føring av personallister fra 1.januar 2014 
Fra 1. januar 2014 må serveringssteder, frisører og skjønnhetspleiere samt bilverksteder og bilpleiebransjen føre personallister. 


IP-klasser (kapsling)

UPS-guiden Alt du trenger å vite om UPS

 

Kontakt

Tlf: 55 32 08 10

Strandgaten 203, Bergen

Åpningstider man-fre: 8-16

Telefonsupport frem til kl 22

(gratis for alle med supportavtale)

Klikk her for kontaktskjema

 alle priser er eks. mva og miljøgebyr

Kart

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Webdesign ©2013-16 Web Norge. Innhold © HandelsData as