Stasjonær betalingsterminal

THG HandelsData AS er en av Bergen og Vestlandets største leverandører av stasjonære betalingsterminaler. Dette er et utvalg av hvilke modeller vi tilbyr, ta kontakt for å få råd om hvilken som passer til deg og din bedrift. 

 

 

Yomani stasjonær betalingsterminal integrert mot kasse

Bilde Yomani uten printer betalingsterminal

Yomani er en stasjonær betalingsterminal for integrasjon mot kasse.Rask og sikker terminal som er klar for fremtiden. Den har et brukervennlig og elegant design, med fargeskjerm og ledelys rundt kortlesere, samt en robust finish. Inngående studier av terminalbruk og ergonomi ligger til grunn for Yomanis design.


Yomani er i utgangspunktet ment for integrasjon mot kasse, da den leveres uten skriver. Terminalen har forenklede tilkoblingsmuligheter, hvor både strøm og integrasjon kan gå via samme USB-kabel.

Yomani leveres med NFC-teknologi, hvilket vil si at den er klar for betaling med kontaktløse kort og mobiltelefon når dette blir tilgjengelig.

 

 

Yomani XT stasjonær betalingsterminal,

frittstående eller integrert mot kasse

Bilde Yomani XT betalingsterminal

Yomani XT er en stasjonær betalingsterminal for integrasjon mot kasse eller frittstående bruk. Rask og sikker terminal som er klar for fremtiden. Den har et brukervennlig og elegant design, med fargeskjerm og ledelys rundt kortlesere, samt en robust finish. Inngående studier av terminalbruk og ergonomi ligger til grunn for Yomanis design.

 
Terminalen har forenklede tilkoblingsmuligheter, hvor både strøm og integrasjon kan gå via samme USB-kabel. Yomani XT leveres med NFC-teknologi, hvilket vil si at den er klar for betaling med kontaktløse kort og mobiltelefon når dette blir tilgjengelig.

 

Mer info om Yomani XR. 

 

Verifone Vx820, stasjonær bankterminal integrert mot kasse

Bilde vx820 betalingsterminal / bankterminal

Vx820 er en av de minste betalingsterminalene på markedet, og den er laget for å håndtere store volum. Terminalen må integreres med kasse, da den ikke har skriver, og dermed ikke fungerer som frittstående. Den er liten og ligger godt i hånden, samtidig som den har store bakgrunnsbelyste taster taster og stor fargeskjerm.

 

Mer info om Vx820.

 

Verifone Vx820 Duet, stasjonær bankterminal

frittstående eller integrert mot kasse.

Bilde Verifone vx820 duet betalingsterminal / bankterminal

Mer info om VX820 duet. 

Kontakt

Tlf: 55 32 08 10

Strandgaten 203, Bergen

Åpningstider man-fre: 8-16

Telefonsupport frem til kl 22

(gratis for alle med supportavtale)

Klikk her for kontaktskjema

 alle priser er eks. mva og miljøgebyr


Webdesign ©2013-16 Web Norge. Innhold © HandelsData as