Kassesystem & moduler

Selvbetjent

Nettbestilling

QR-kode

Nettbutikk & bestilling

Billettsystem

Booking

Administrasjon

Lagerstyring

Faktura - KID & EHF

Sharp Digital Skilting

Reklameskilt og inforskjermer

 

Våre profesjonelle skjermer har spesifikke funksjoner inkludert uavbrutt drift, alternativer for liggende, stående og horisontal installering.

Skjermer kommer i tillegg med høy lysstyrke og høy oppløsning for å sikre optimal effekt for alle forhold og beliggenheter.

Sharp sine skjermstørrelsene strekker seg helt fra 32″ til 90″, i tillegg til videovegger. Dette gjør at vi kan levere skjermer til den lokale butikken på hjørne til store kjeder og sentre.

Fang oppmerksomheten til kunden dine og engasjer dem!

Sharp PN-Y serien

 

PN-Y serien inneholder skjermer i størrelsen 32-, 43-, 49- og 55-tommer.

Det nedlastbare programmet, Sharp Content Distributor (SCD) gir deg et effektivt verktøy som tillater at man enkelt kan laste opp og tidsbestemme fremvisning av bilder og film over nett (LAN) til den innebygde mediaspilleren, direkte fra kassasystemet eller egen pc.

De er designet for 24/7 bruk og kommer med en lysstyrke på 450 cd/m, som er ca. 50%mer enn hva man har på kommersielle tv’er hjemme.

Sharp PN-R serien

 

PN-R serien inneholder skjermer i størrelsen 42-, 49-, 55-, 60-, 70- og 90-tommer.

Sharps PN-R serie setter en ny standard for funksjonkritisk anvendelse, samt muligheter for fleksible installasjoner. Skjermene er designet for bred anvendelse og med en lysstyrke på hele 700cd/m2 egner de seg godt i vinduer med sol eller annet kunstig sterkt lys.

De er designet for 24/7 bruk og kan via den innebyggede loop-through-funksjonen DisplayPort- og DVI-D forbindelsen gjør at enheter kan kobles sammen for å vise likt innhold.

Sharp PN-B serien

 

Sharp PN-B serien kommer i to størrelser: 40- og 50-tommer.

PN-B-serien kan enkelt brukes i mange virksomheter, der det kreves konkurransedyktig prising med fleksibel installasjon og frittstående drift.

De er designet for 16/7 bruk og kommer med en lysstyrke på 300 cd/m, som er tilsvarende hva man har på kommersielle tv’er hjemme.

Sharp PN-M serien

 

Sharp PN-M serien kommer i to størrelser: 40- og 50-tommer.

PN-M-serien kan enkelt brukes i mange virksomheter, der det kreves konkurransedyktig prising med fleksibel installasjon og frittstående drift.

De er designet for 24/7 bruk og kommer med en lysstyrke på 450 cd/m, som er ca. 50%mer enn hva man har på kommersielle tv’er hjemme.

Når morgendagens teknologi er det du vil ha i dag

Verden av visuelle løsninger endrer seg, og Sharp leder veien ved å være modig i sin forskning og utvikling. Vår målsetting er å skape morgendagens teknologier og bringe til markedet før alle andre.

Vi utvikler et ekte 8K system som gjør at du kan filme, lagre og spille, ende-til-ende med ekte 8K-utstyr, skjermer inkludert.

Vi forandrer måten verden blir sett på og med et detaljnivå som aldri tidligere er blitt vist. Den profesjonelle skjermen LV-70X500E er nå klar for deg, den første modellen fra Sharps eget system.

Med 4x HDMI 2.0 a-innganger lar vi deg vise overveldende 8K-bilder i uovertruffen kvalitet.