Kassaapparat og kassasystem

THG HandelsData AS er en av Bergen/ Vestlandets største leverandører av kassaapparat og kassasystem. Dette er bare et lite utvalg av hva vi kan tilby, vennligst ta kontakt for råd om hva som passer for deg.

 

Butikkdatasystem fra Sharp

SOLUTIONS homepage image

Kraftfullt og Brukervennlig kassasystem 

Sharp PC Kassa levert av THG Handelsdata AS er et av markedets mest smidige kassasystem. Systemet er veldig enkelt å forstå, samtidig som det er komplekst på det viset at det inneholder i prinsippet alt en butikk behøver i dag.

Systemet har utviklet sammen med ett antall butikker rundt om i Sverige og Norge, og dette har resultert i et brukervennlig og smidig kassasystem som passer samtlige bransjer. Vi har tatt forslag og synpunkter fra sykkelbutikker, restauranter/kafe/kantiner, innredningsbutikker mfl., hvilket gjør Sharp PC Kassa til ett av Nordens mest anvendte kassasystem.

Systemet er brukervennlig, og det er enkelt og raskt å forstå håndteringen av det. Man arbeider med touchskjerm eller tangentbord og trykker seg raskt og smidig fram i betalingsprosessen. I systemet inngår til og med bransjetilpassete standard- oppsett for eksempelvis restaurant, sykkel, sko, klær og kiosk. Det er også enkelt å hente in leverandørenes prislister, artikkelregister m.m. Dette forenkler når du setter i gang ditt sys- tem, men også ved artikkel vedlikehold.

Utover dette inneholder Sharp PC Kassa kobling mot mange regnskapsprogram som Visma (SPCS) og Agresso. Gjennom denne kopling overføres dagens salg direkte inn i regnskapet og du slipper dette arbeidsoppgaven etter at du er stengt for dagen. Som en ekstra bonus får du også kunde- og artikkelstatistikk.

Har du flere kasser i butikken? Med Sharp PC Kassa kan du ha inntil 3 kasser med ett system – uten ekstra kostnad.

Om du tross alt behøver hjelp, er Sharp kundesupport inkludert, åpent 7 dager i uken.

Mer info om kassasystemer. 

Kontakt

Tlf: 55 32 08 10

Strandgaten 203, Bergen

Åpningstider man-fre: 8-16

Telefonsupport frem til kl 22

(gratis for alle med supportavtale)

Klikk her for kontaktskjema

 alle priser er eks. mva og miljøgebyr


Webdesign ©2013-16 Web Norge. Innhold © HandelsData as