Sharp kassasystem Android – Start Lisens

302 med varer

Sharp Android RZE-302 levert av THG Handelsdata AS er et lite og enkelt kassasystem. Systemet er veldig enkelt å forstå, det har blitt utviklet spesielt for Norge og for å tilfredsstille kravene i den nye kassaloven. Kassasystemet passer for mange bransjer, systemet er brukervennlig, og det er enkelt og raskt å forstå håndteringen av det. Man arbeider med touchskjerm eller tangentbord og trykker seg raskt og smidig fram i betalingsprosessen.

Android START er et kassasystem for deg som vil ha en enklere løsning. Med begrensede, men smarte funksjoner kommer du raskt i gang. Som i all vår programvare kan du tilpasse utseendet på START etter smak og behov. På grunn av sin brukervennlighet er START det av våre systemer som er lettest å bruke.

De vanligste brukerne av START er ofte nystartede virksomheter eller mindre selskaper som har få transaksjoner eller få artikler og ikke trenger utdypende salgsstatistikk eller andre analyseverktøy. Foreløpig er det kun mulig å koble kassen mot utvalgte betalingsterminaler (i dag er det mulig via nettverk å koble mot Yomani og Nets IPP350)

Her kan du laste ned brukerveiledning til kassen:

Brukermanual_Sharp_Start_Android_v2.0.pdf

Brukermanual_Weboffice_for_Sharp_Start_v2.0.pdf

 

 Brukermanual_Sharp_Start_v1.3_1.pdf

Mer info om Sharp android Start.

Dersom du i dag har denne modellen og har problemer med innlogging, sjekk her før du ringer etter hjelp. 

Kontakt

Tlf: 55 32 08 10

Strandgaten 203, Bergen

Åpningstider man-fre: 8-16

Telefonsupport frem til kl 22

(gratis for alle med supportavtale)

Klikk her for kontaktskjema

 alle priser er eks. mva og miljøgebyr


Webdesign ©2013-16 Web Norge. Innhold © HandelsData as