Sharp Butikkdataløsning - RetailVM Retail High st image 1

Sharp PC Kassa levert av THG Handelsdata AS er et av markedets mest smidige kassasystem. Systemet er veldig enkelt å forstå, samtidig som det er komplekst siden det inneholder i prinsippet alt en butikk behøver i dag. Systemet har blitt utviklet sammen med et stort antall butikker i Sverige og Norge, og dette har resultert i et brukervennlig og smidig kassasystem som passer samtlige bransjer. Vi har tatt hensyn til forslag og synpunkter fra sykkelbutikker, restauranter/kafe/kantiner, innredningsbutikker med flere, hvilket gjør Sharp PC Kassa til et av Nordens mest brukte kassasystem.

Systemet er brukervennlig, og det er enkelt og raskt å forstå håndteringen av det. Man arbeider med touchskjerm eller tangentbord og trykker seg raskt og smidig fram i betalingsprosessen. I systemet inngår bransjetilpassete standard- oppsett for eksempelvis restaurant, sykkel, sko, klær og kiosk. Det er også enkelt å hente inn leverandørenes prislister, artikkelregister m.m. Dette forenkler når du setter i gang ditt system, men også ved artikkel vedlikehold.

Utover dette inneholder Sharp PC Kassa kobling mot mange regnskapsprogram som Visma (SPCS) og Agresso. Gjennom denne kopling overføres dagens salg direkte inn i regnskapet og du slipper denne arbeidsoppgaven etter at du er stengt for dagen. Som en ekstra bonus får du også kunde- og artikkelstatistikk.

Sharp har løsninger tilpasset forskjellige bransjer, Sharp Retail er et bransjetilpasset kassasystem utviklet for virksomheter med stort produktutvalg, så som detaljhandel, motebutikker og sportsbutikker.

Vi hjelper deg å holde kontroll over lønnsomhet, lagerstatus, salgsstatistikk og andre økonomiske rapporter som gjør det enklere å planlegge forretningsdriften og rapportere om driften.

Ved hjelp av våre skytjenester har du alltid tilgang til relevant informasjon, uansett hvor du er. Resultatet er mer tid til å fokusere på virksomheten.

Mer info om Sharp Retail

Kontakt

Tlf: 55 32 08 10

Strandgaten 203, Bergen

Åpningstider man-fre: 8-16

Telefonsupport frem til kl 22

(gratis for alle med supportavtale)

Klikk her for kontaktskjema

 alle priser er eks. mva og miljøgebyr


Webdesign ©2013-16 Web Norge. Innhold © HandelsData as