Sharp Dining kjøkkenskjerm

Øk kommunikasjonen mellom kjøkkenet og dine gjester

Enten du kjører fastfood eller à la carte, kan våre digitale kjøkkenskjermer (også kalt bong-skjermer) tilføre din restaurant verdi. Fleksibel og skreddersydd til restaurantens flyt. Bonger kan enkelt sendes direkte til kjøkkenet hvor kokkene får en oversikt. Gjestene eller servitørene kan følge bestillingen og bli varslet når den er klar for henting. 

Økt komunikasjon med kjøkkenet

Kommuniser mer effektivt mellom servitøren og kjøkkenet, i sanntid, i begge retninger. Bonger blir automatisk sendt til kjøkkenskjermene, når maten er klar til å hentes, kan kjøkkenet merke bongen som klar og varsle servitøren raskt og enkelt.

Du kan tilpasse flyten nøyaktig til bedriften din. Send drinker til barskjermene og mat til rett del av kjøkkenet. Hvis du vil, kan du sende bongar til en skriver hvis du trenger papirbonger. Du bestemmer hvordan du vil at systemet skal fungere.

Rop mindre. Server flere

I tillegg til å øke flyten på kjøkkenet ved hjelp av kjøkkenskjermer, kan løsningen også brukes til å kommunisere med gjesten, gjennom en skjerm som vender mot restauranten.

Du trenger ikke p bruke et pucksystem eller skrike ut ordrenumre. Med et enkelt trykk på en knapp kan du merke ordren som klar, gjesten ser dette på skjermen og kan hente maten sin. Det er ikke vanskeligere enn det.

Iblant behøver man en papirbong

Selv i en digital verden. Vi vet at et stykke papir er uunnværlig og sentralt for mange kjøkken. Selvfølgelig fungerer vår bong-skriver separat, eller sammen som et supplement til skjermene.

Digital bong, papirbong eller begge deler. Du bestemmer.