Kunder av THG Handelsdata AS som har andre kassasystemer enn Sharp Android/PC

THG Handelsdata AS har tidligere solgt kassasystemer fra mange forskjellige produsenter (blant annet PCK, Casio, Sharp, Quorion og Olivetti). For å kunne tilby våre kunder best mulig support når ny kassalov blir gjeldene har vi valgt å satse på et merke og vi valgte da Sharp. Grunnen til dette er at vi kan forholde oss til en aktør som både har software, hardware og support til våre kunder alle dager 0800 – 2200.

Siden vi har valgt å fokusere på Sharp vil vi ikke lenger kunne gi våre kunder som har andre merker en tilfredsstillende service/support.

Sjekk om kassen din står på skatteetaten sin side over produkterklærte systemer, dersom den ikke står der må du kjøpe nytt system. Dersom den står på listen må kassen oppgraderes for å kunne benyttes videre. Vi anbefaler at dere tar kontakt med importør som enten kan hjelpe med oppgradering eller henvise til annen forhandler. Dette vil medføre en kostnad for dere som kunde og det er fornuftig at dere får et prisoverslag fra importør/forhandler før dere bestiller oppgradering.

For dere som fortsatt vil ha oss som kassaleverandør kan vi tilby gunstige betingelser ved kjøp av nytt system fra oss.

Kontakt

Tlf: 55 32 08 10

Strandgaten 203, Bergen

Åpningstider man-fre: 8-16

Telefonsupport frem til kl 22

(gratis for alle med supportavtale)

Klikk her for kontaktskjema

 alle priser er eks. mva og miljøgebyr

Kart

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Webdesign ©2013-16 Web Norge. Innhold © HandelsData as