Kassesystem & moduler

Nettbrett

Selvbetjent

KDS - Kjøkkenskjerm

Nettbestilling

QR-kode

Integrasjoner

Betalingsterminaler

Verifone betalingsterminal

Nettbutikk & bestilling

Nettbutikk

Billettsystem

Booking

Administrasjon

Frontline - BackOffice

Lagerstyring

Faktura - KID & EHF

Kassasystem som er tilpasset etter din restaurant

Uansett om du driver en restaurant, à la carte eller byens travleste nattklubb så har vi ett kassasystem som du kommer til å elske og bruke.

Sharp Dining kassasystem.
Utviklet for din restaurant.

Utenfor kjøkkenet er sannsynligvis kassasystemet ditt det viktigste verktøyet i restauranten din. Sharp Dining ble bygget fra grunnen av med fokus på hastighet og pålitelighet, slik at du kan føle deg trygg. Kassasystemet er fullt utstyrt med smarte funksjoner som er tilpasset dine ønsker. Derfor er det kassasystemet som de fleste ledere, administratorer og tjenesteleverandører elsker å bruke. Selvfølgelig godkjent etter kassaloven.

All kraft fra kassasystemet.
Tilgjengelig overalt.

Spar tid og ta kassasystemet til gjesten i stedet for å ta gjesten til kassen i restauranten. Med full funksjonalitet i et mobilformat, trenger du ikke å løpe frem og tilbake til det stasjonære kassasystemet ditt. I stedet kan du bruke mer tid sammen med gjestene dine i restauranten, enkelt ikke sant?

Kasse og korteminal i en og samme enhet? Jepp

Gi restaurantpersonalet din den ultimate fleksibiliteten med et håndholdt mobilkassa, med en innebygd kortterminal. Ta bestilling fra gjesten? Jepp. Vil du sende bong til kjøkkenet? Jepp. Tar du betaling direkte ved gjestens bord? Jepp. Alt i ett og ikke mye større enn en mobiltelefon. Fremtiden er her. Et nytt kassasystem, i liten emballasje.

Elegant selvbetjent kasse for alle typer restauranter

Gi personalet mer tid til å fokusere på maten og la gjesten bestille og betale for dem via de stilige SD Expresskassene våre.

Resultatet er at du reduserer køene og øker salget, alt sammen til en investeringskostnad som gjør SD Express budsjetterbar for små og store restauranter.

Mer en bare ett kassasystem

Sharp Dining er så mye mer enn bare et kassasystem i restauranten. Sammen med kassasystemet får du nettbasert administrasjonsvertøy og tilgang til vår supportavdeling døgnet rundt, slik at du alltid føler deg trygg. Vi hjelper deg med å komme i gang med kassasystemet og lærer deg hvordan du kan jobbe raskere, enklere og smartere i restauranten din.

Rask og enkel oppstart og installasjon

Vi er med helt fra begynnelsen og setter opp kassasystemet ditt, vi hjelper deg med opplæring, konfigurering av kassasystemet og installasjon, på stedet i restauranten din om du ønsker det.

Support tilgjengelig 24/7

Vi er stolte av å kunne tilby deg support  24/7 via telefon, chat og e-post.

Ha oversikt over dagens salg (og mer) hvor enn du er

Med SD Web Backoffice kan du overvåke restaurantens salg og mye mer via din telefon eller datamaskin. Sjekk dagens salg, oppdater priser og meny, gjennom backoffice kan du gjøre hva som helst, uansett hvor du er i verden, og alt du trenger er en nettleser.

Vår programvare, bygget for deg

Alle produktene våre er utviklet av oss i SharpDining (Ancon) og vårt talentfulle utviklingsteam. Vår egen utvikling lar oss enkelt oppdatere og legge til nye funksjoner i kassasystemet og Back Office, slik at kassasystemet ditt alltid blir enda bedre.

Betalinger like enkelt som kassasystemet

Øk effektiviteten til restauranten ved å la dine ansatte håndtere flere betalinger samtidig i kassen eller ta betalt ved gjestens bord, og dermed spare deg for tid så du øke servicen til din gjesten.

La gjestene din betale hvor som helst, med hva som helst

Raskt. Moderne. Pålitelig. Kort. Tæpping. ApplePay. Samsung Pay. MultiPay. TablePay.

Reduser køene dine på restauranten med flere kortterminaler koblet til kassasystemet ditt, eller betalinger ved bordet. Eller begge deler. Uansett hva du trenger, har vi løsningen med Nets og Verifone betalingsterminaler.

Den enkle måten å kommunisere med kjøkkenet

Vår system for kjøkkenskjerm gjør det enkelt å sende bonger fra kassasystemet til kjøkkenet. På hurtigmat restauranter kan du også holde gjestene oppdatert når bestillingen er fullført, alt styrt via kjøkkenskjermene. Nå trenger ikke ansatte å rope ut noen ordrenummer lenger i restauranten.

Det digital kjøkkenet

Enten du har hurtigmat eller à la carte, kan våre digitale kjøkkenskjermer tilføre din restaurant verdi. Fleksibel og tilpasset restaurantens flyt, koblet til kassasystemet. Bongene kan enkelt sendes direkte til kjøkkenet hvor kokkene får en oversikt. Gjestene eller servicepersonalet kan følge bestillingen og bli varslet når den er klar for henting.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om Sharp Dining og motta tilbud?
Send oss en melding, så kontakter vi deg.

Jeg ønsker å vite mer om: