Verifone P400

Stasjonær betalingsterminal

P400 er en meget rask terminal. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen. P400 er ment for integrasjon mot kasse, og passer meget godt for kassepunkter med høy trafikk.

Ønsker du tilbud?

Klargjort for Vipps betaling i betalingsterminalen

Komplett løsning med innløseravtale

Ta betalt med alle de populære betalingsformene.

En kortinnløsningavtale gir deg mulighet til å akseptere de internasjonale betalingskortene og gi kundene dine mulighet til å velge hvilken kort-/mobilbetaling de vil benytte.

Vår nye betalingsterminal P400 tilhører vår Verifone-plattform, som tilbyr fleksible løsninger for alle bransjer. P400 kommuniserer via Ethernet, WiFi og Bluetooth.

Tiltrekk og behold nye kunder med verdiskapende tjenester, og generer nye inntektsmuligheter med app’er fra Merchant Marketplace.

Vinklet skjerm og forbedret grafikk, samt et nytt design som gjør det enklere å sette inn kortet i chipleseren gjør P400 meget kundevennlig. Den er kompakt og tar liten plass på disken. Terminalen kan også leveres med stativ.

Vil du være først ute med å tilby betaling med Vipps i betalingsterminalen? Vipps har 3,5 millioner brukere, og sammen med Vipps lanserer Verifone som første leverandør muligheten for å betale med Vipps i våre terminaler i Q1 2020.

Muligheten til å ta betalt med Vipps vil enkelt kunne aktiveres i betalingsterminalen, og tjenesten vil være underlagt den brukerstedsavtalen man allerede har for BankAxept. Når kunden ønsker å betale med Vipps, skanner man en QR-kode på skjermen, og betalingen gjennomføres via BankAxept. Løsningen er også klar for å støtte kundeklubber og lojalitetsprogram.

Spesifikasjoner

 

KOMMUNIKASJON

Bluetooth | Ethernet | WiFi (2,4GHz og 5GHz)

 

KORTLESER

Magnetstripeleser | Kontaktløs leser (NFC) | Chipkortleser

 

MILJØ

Temperatur fra 0 til 50 grader | Luftfuktighet fra 0-90 %

 

SIKKERHET

PCI PTS 5.x-godkjent

 

SKJERMTYPE

Fargeskjerm | Kapasativ berøringsskjerm

 

STØRRELSE OG VEKT

167 mm L x 80 mm B x 44mm H, 310 g

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Er betalingsterminalen klargjort for Vipps betalinger?

Ja, Vipps lanserer Verifone som første leverandør med muligheten for å betale med Vipps i våre terminaler i Q1 2020

Tilbys det både leie og kjøp av betalingsterminalen?

Ja, du kan både leie og kjøpe betalingsterminalen. Leieperiode er 36 måneder.

Støtter betalingsterminalen mobile lommebøker?

Ja, vi kan hjelpe deg med en kortinnløsningsavtale gir deg mulighet til å akseptere de internasjonale betalingskortene og gi kundene dine mulighet til å velge hvilken kort-/mobilbetaling de vil benytte.